Кафедра германо-романської філології та перекладу продовжує співпрацювати з Посольством США

Лис. 30, 2021

Наталія Миколаївна Рудницька

Для студентів кафедри германо-романської філології та перекладу СНУ ім. В. Даля Відділ преси, освіти і культури посольства США (PAS) запросив американську викладачку англійської мови Тіффані Тіллман за програмою “Спеціаліст з викладання англійської мови, стипендіат програми Державного департаменту США (English Language Fellow Program)” викладати англійську мову в онлайн-форматі протягом осіннього семестру 2021/2022 року.

За цією програмою працюють досвідчені фахівці, які мають досвід викладання англійської мови як іноземної студентам з різних країн світу. Зазначена програма повністю фінансується урядом Сполучених Штатів Америки.

У рамках програми Тіффані Тіллман регулярно проводить практичні заняття зі здобувачами вищої освіти першого й другого років навчання, організовує та проводить засідання англомовного розмовного клубу зі студентами 3-х і 4-х курсів. Таким чином, майбутні перекладачі мають безцінну можливість спілкуватися з носієм мови й вдосконалювати свої знання й навички.

Окрім занять зі студентами Тіффані Тіллман щотижня проводить методичні семінари для викладачів кафедри, де ділиться сучасними методиками, інструментами й корисними ресурсами для викладання англійської мови в онлайн- і офлайн-форматах.

Інформація з сайту https://snu.edu.ua/kafedra-germano-romanskoyi-filologiyi-ta-perekladu-prodovzhuye-spivpratsyuvaty-z-posolstvom-ssha/