Освоєння сучасних методик викладання іноземних мов

Лют. 24, 2021

Ольга Євгенівна Крсек

Викладачами кафедри іноземних мов та професійної комунікації навчально-наукового інституту міжнародних відносин СНУ ім. В. Даля проведений перший методичний семінар на тему «Сучасні методики викладання іноземних мов».

Ліна Бєловецька, старший викладач, кандидат педагогічних наук кафедри іноземних мов та професійної комунікації, розповіла про переваги використання сучасного навчально-методичного комплексу New English File. Навчально-методичний комплекс New English File призначений для вивчення англійської молоддю віком від 15 років і дорослими. Курс подобається студентам у всьому світі, адже навички читання, письма, розуміння мови і говоріння вони отримують за допомогою цікавих і веселих уроків. Значну увагу автори курсу приділили вимові. Використання великої кількості додаткових матеріалів на цифрових носіях і онлайн-сервісів – особливість нового видання.

Курс шестирівневий і складається з наступних частин:

• New English file beginner – початок вивчення англійської;

• New English file elementary – освоєння мови на елементарному рівні;

• New English file pre-intermediate – освоєння мови на рівні нижче середнього;

• New English file intermediate – освоєння мови на середньому рівні;

• New English file upper intermediate – освоєння мови на рівні вище середнього;

• New English file advanced – освоєння мови на просунутому рівні.

 

Теми обрані виключно цікаві, щоб підтримувати інтерес до навчання і спонукати студентів висловлювати власну думку. Онлайн-підтримка для New English file доступна на сайтах для вчителів і студентів, її дуже зручно використовувати під час дистанційного навчання. Викладачам пропонуються додаткові матеріали для обробки на уроках; конструктор кросвордів і тестових завдань; інформацію про цікаві проекти та корисні посилання на інші онлайн-ресурси; текстові розшифровки записів для аудіювання, тексти для читання і колекцію ілюстрацій. Сайт для студентів містить ігри і інтерактивні завдання по лексиці, вимові, граматиці, добірку розмовних виразів для повсякденного спілкування, посилання на інші сайти.

yzobrazhenye_viber_2021-02-01_12-34-41-e1612285156277.jpg