1 вересня 2023

Вер. 1, 2023

Євген Володимирович Жученко

Перше вересня – урочистий день у житті кожної людини. Він завжди відрізняється яскравістю вражень і переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

Міністерство освіти і науки України наголосило (лист від 16 серпня 2023 року № 1/12186-23), що у 2023/2024 навчальному році організація освітнього процесу залежить від безпекової ситуації в кожному населеному пункті, тому форма проведення першого уроку визначена закладами освіти індивідуально.

Новий 2023/2024 навчальний рік розпочався в умовах війни, у часи, коли Україна витримує протистояння з потужною ворожою армією, платить за це тисячами людських життів, утративши частину своєї території. Тому на Перший урок нового навчального року наш коледж розпочав дистанційно. Про що перший урок? Зрозуміло про витоки незламності українського народу, причетності до цього студентів і про наші спільні завдання на шляху наближення перемоги. Перший урок був особливим та спрямованим на почуття спільності, мотивацію та важливість навчання заради майбутнього.