Вступна кампанія триває

Липень 19, 2022

Євген Володимирович Жученко

Освітній заклад Луганської області ВСП «СПФК СНУ ім. В. Даля» активно працює, як тимчасово переміщений, на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Зараз надзвичайно важливий період для випускників 9-х та 11-х класів, які планують продовжувати навчання в закладах фахової передвищої освіти, бо саме в цей час проходить вступна кампанія та прийом документів.

Незважаючи на складні умови кампанії 2022 року, до нас звертаються абітурієнти, які мають стійке  бажання здобувати освіту за обраною ними  спеціальністю.
Більшість абітурієнтів-це  жителі Луганщини, які заздалегідь планували вступ до ВСП «СПФК СНУ ім. В. Даля» та мають бажання у подальшому  повернутися до дому разом з нашими закладом.

Прийом заяв та документів на базі БЗСО (після 9 класів) за державним замовленням (бюджет) тривав із 30 червня до 14 липня, а з 14 липня до 21 липня – проведено співбесіди з математики та української мови.

Безумовною перевагою вступної кампанії є проведення співбесіди , як наочно, так і у режимі онлайн. Для тих, хто проживає в Дніпрі та області, співбесіди пройшли безпосередньо в закладі освіти 15 липня(на фото). Для вступників, які перебувають в інших містах України, за кордоном чи на тимчасово окупованих територіях, співбесіди відбулися в режимі онлайн 18 та 19 липня на платформі Zoom.

Увага! Вступна кампанія та прийом документів за кошти державного бюджету продовжується для осіб, які проживають на тимчасово окупованій території окремих районів Донецької та Луганської областей, території населених пунктів на лінії зіткнення (наказ МОН від 01.03.2021 року №271) до 12:00 години 20 вересня 2022 року.
Також є можливість переведення студентів, що поступили на навчання за контрактом (за власні кошти) із особливо небезпечних територій на бюджет (без оплати за навчання), якщо документи подані після 14 липня 2022 року.

Ми допоможемо Вам вступити до нашого Коледжу!

Навчаємо за українськими та європейськими стандартами. 
 

співбесіди.jpg