Курс – на підвищення кваліфікації!

Лис. 20, 2021

Наталія Євгенівна Завацька

Курс – на підвищення кваліфікації!

Викладачі кафедри практичної психології та соціальної роботи (завідувачка кафедри д.психол.н., проф. Наталія Завацька) з початку навчального року розробили та запровадили Програми підвищення кваліфікації за напрямами професійної підготовки, що відповідають профілю кафедри та науково-методичній і практичній підготовці її викладачів.

         Найбільш популярними серед слухачів виявилися Програми підвищення кваліфікації з курсів:

- «Сучасні тенденції у забезпеченні дотримання Державних стандартів у наданні соціальних послуг»;

- «Соціальне прогнозування та проєктування у сфері соціальної роботи  та сфері зайнятості»;

- «Психосоціальна адаптація військовослужбовців до умов цивільного життя»;

- «Сучасні тенденції підготовки фахівців зі спеціальної освіти та психології до професійної діяльності в інклюзивному освітньому середовищі».

          Термін навчання за кожною з програм становить 1 місяць; 180 годин  (за заочною формою з використанням дистанційних методів представлення інформації). За результатами навчання слухачі отримають сертифікат про підвищення кваліфікації Державного зразка Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля.

Слухачам курсів бажаємо досягнення високих результатів у підвищенні кваліфікації та застосування отриманих знань у практичній психології та соціальній роботі!

Запрошуємо на навчання нових слухачів за розробленими кафедрою Програмами підвищення кваліфікації!

Висловлюємо вдячність директору Центру удосконалення освіти Віктору Барбаруку і  провідному спеціалісту Центру Наталії Постільга за високопрофесійну допомогу та підтримку на всіх етапах впровадження Програм підвищення кваліфікації!