Обласний пленер молодих художників «Мальовнича Луганщина»

Жов. 23, 2021

Ірина Миколаївна Сілютіна

 

2 та 3 жовтня 2021 року видались сонячними і саме в ці дні відбувся обласний пленер молодих художників «Мальовнича Луганщина». Осінь – це не лише про затишок, запах домашньої випічки та ліричну музику в навушниках. Це ще і медитативний спокій і краса природи, яка змінюється щохвилини, готуючись до довгої і темної зими.

Незважаючи на те, що пленер відбувся дистанційно, це не стало перешкодою. Навпаки, роботи вражають своїм різноманіттям і репрезентують кожен куточок нашого краю зі своїми особливостями та чарівністю. Цей досвід показав, як мистецтво нас об’єднує і що будь-які умови можуть стати новими можливостями для розвитку!

Цього року взяли участь 50 учасників з 10 мистецьких шкіл Сєвєродонецька, Щастя, Новоайдара, Рубіжного, Новопскова, Кремінної, Новодружеська , Сватового, Лисичанська, Новоайдара і Біловодська, а також студенти коледжу Луганської державної академії культури і мистецтв.

Дякуємо журі:

Віктору Скубаку – викладачу коледжу Луганської державної академії культури і мистецтв, доценту, заслуженому художнику України, члену Національної спілки художників України.

Ользі Смоліній – доктору культурології, кандидату мистецтвознавства, професору кафедри філософії, культурології та інформаційної діяльності Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

Ользі Тєлушкіній – аспірантці кафедри філософії, культурології та інформаційної діяльності Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, старшому викладачу кафедри технологій легкої промисловості Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

Вітаємо переможців!!

Мальовнича Луганщина-3.jpg
Мальовнича Луганщина-1.jpg
Мальовнича Луганщина-2.jpg
Мальовнича Луганщина-5.jpg