Відкрита лекція Почесного президента Римського клубу ERNST ULRICH VON WEIZSÄCKER

Квітень 13, 2023

Олександр Вікторович Суворін

Здобувачів вищої освіти кафедри хімічної інженерії та екології та інших підрозділів Східноукраїнського національного  університету імені Володимира Даля запрошуємо на відкриту лекцію Earth-wide dangerous challenges: climate and biodiversity від Почесного президента Римського клубу, провідного світового експерта з ресурсної ефективності та сталого розвитку, ERNST ULRICH VON WEIZSÄCKER, яка відбудеться 20 квітня 2023 року о 18:00. Посилання на ZOOM за адресою:
https://ugfacademy.mylearnworlds.com/course/earth-wide-dangerous-challenges-climate-and-biodiversity?fbclid=IwAR18kIzjEw3TIqlGrfB0Z1QmmsD6NZfF9dPe8sjHWz1BkObHb8Xbth3ULHo

Пан Ернст Ульріх фон Вайцзекер входить до ТОП-100 світових мислителів сучасності.

Один з найвпливовіших критиків неолібералізму та провідний світовий експерт з ресурсної ефективності і сталого розвитку. Автор не лише ювілейного звіту для Римському клубу «Come On!» (2018), а й бестселерів «Фактор чотири. Подвоїти добробут – вдвічі скоротити витрати ресурсів» (1997), «Межі приватизації» (2005) та «Фактор п'ять» (2009).

Був президентом-засновником Кассельского університету та Вуппертальського Інституту клімату, довкілля та енергії. Очолював Інститут європейської політики з охорони навколишнього середовища (Бонн, Лондон, Париж). Колишній член Бундестагу (парламенту Німеччини) та голова парламентської комісії з питань економічної глобалізації і парламентського Комітету з питань довкілля. Працював директором Центру ООН з науки і технологій для розвитку та співголовою Міжнародної панелі зі сталого використання ресурсів.