Зустріч у межах Меморандуму про співпрацю між Луганським НДЕКЦ МВС та СНУ ім. В. Даля

Березень 12, 2019

Олександр Вікторович Суворін

У межах Меморандуму про співпрацю між Луганським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС та СНУ ім. В. Даля відбулась робоча зустріч з представниками факультету інженерії на базі Луганського НДЕКЦ МВС.

ndekts-snu-02.jpg

У заході брали участь керівництво Луганського НДЕКЦ МВС: заступник директора центру – завідувач відділу криміналістичних видів досліджень О. Крапівцев, заступник директора центру – завідувач відділу забезпечення діяльності центру Р. Рубан, завідувач відділу дослідження матеріалів, речовин і виробів Н. Колєснікова та представники факультету інженерії СНУ ім. В. Даля: декан С. Кудрявцев, заступник декана В. Тарасов, доцент кафедри хімії та охорони праці О. Захарова, доцент кафедри хімічної інженерії та екології І. Кравченко, завідувач навчальної лабораторії О. Полякова.

ndekts-snu-03.jpg

Під час робочої зустрічі представниками сторін були обговорені шляхи співпраці, проведено аналіз можливих спільних заходів у науково-дослідній роботі за напрямком дослідження вибухових речовин, продуктів вибуху та пострілу та за напрямками досліджень матеріалів, речовин та виробів.

ndekts-snu-04.jpg

Наприкінці зустрічі була проведена ознайомча екскурсія по Центру з демонстрацією технічного забезпечення секторів та лабораторій відділу досліджень матеріалів, речовин і виробів та відділу криміналістичних видів досліджень Луганського НДЕКЦ МВС.

ndekts-snu-05.jpg

Проводити подібні заходи планується і в майбутньому.