Гостьова лекція для здобувачів вищої освіти спеціальності 053 Психологія Мукачівського державного університету

Жов. 20, 2022

Юлія Олександрівна Бохонкова

19 жовтня 2022 року професор кафедри психології та соціології, доктор психологічних наук Гарькавець Сергій Олексійович провів гостьову лекцію для здобувачів, що навчаються на другому (магістерському) рівні вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія у Мукачівському державному університеті, з дисципліни "Психологія у маркетингу та рекламі".

Під час лекції були розглянуті різні види психологічних і соціальних впливів, їхні особливості та функціональні спроможності. На підставі аналізу різноманітної наукової літератури, прикладних напрацювань, що мають місце у соціальній психології, Сергій Олексійович привернув увагу здобувачів до особливостей використання психологічних і соціальних впливів у маркетингових і рекламних комунікаціях. Було зазначено про вирішальну роль психологічного знання у побудові дієвих та ефективних технологій у сучасному маркетингу та рекламній діяльності.

Такі заходи сприяють обміну думками, налагодженню продуктивної взаємодії. Дякуємо шановному Сергію Олексійовичу та колегам із Закарпаття за співробітництво!

P.S.: Після закінчення зустрічі здобувачі зробили шикарне відео за її матеріалами та презентували його нам!