Як розвинути резильєнтність в умовах війни?

Травень 31, 2022

Юлія Олександрівна Бохонкова

30 травня 2022 року викладачі кафедри психології та соціології та здобувачі вищої освіти спеціальності 053 Психологія мали можливість прийняти участь у міжнародному вебінарі (Україна - Польща) з психологічної підтримки особистості в умовах війни у межах акції «ПЕРЕМОЖНІ ОБРІЇ ОСВІТИ», започаткованої Українським відкритим університетом післядипломної освіти, Центральним інститутом післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України на тему «РОЗВИВАЄМО РЕЗИЛЬЄНТНІСТЬ: ОСОБИСТІСНИЙ РЕСУРС УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ВІЙНИ». Спікер:
Тамара Грубі, доцент кафедри практичної психології Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка, викладач кафедри психології Українського відкритого університету післядипломної освіти, кандидат психологічних наук, психотерапевт, інтерн-КПТ, член Української асоціації організаційних психологів і психологів праці. Отримали актуальну та корисну інформацію, яка буде нами використовуватись у житті та реалізації навчально-виховного процесу. Також вдячні за презентований збірник матеріалів "Важливі навички в період стресу: ілюстроване керівництво", що опублікований штаб-квартирою Всесвітньої організації охорони здоров'я.
Нет описания фото.    Возможно, это изображение 2 человека и экран    Возможно, это изображение текст   Нет описания фото.   Возможно, это изображение текст «першими ламались mi, хто вірив, що скоро все закинчиться. за ними mi, хто не вірив, що це колись закинчиться. вижили mi, хто зосередився на свойх діях, без очкування того, що можсе статися чи не стати BiKmop франкл»