“Нобелівські Лауреати: вивчення досвіду та професійних досягнень для формування успішної особистості та трансформації оточуючого світу”

Січ. 6, 2023

Юлія Олександрівна Бохонкова

Завідувачка кафедри психології та соціології, професорка Юлія Бохонкова закінчила Міжнародну програму підвищення кваліфікації для керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників “Нобелівські Лауреати: вивчення досвіду та професійних досягнень для формування успішної особистості та трансформації оточуючого світу”, та підтвердила отримання кваліфікації міжнародного лектора. Програма фінансується за рахунок міжнародного гранту, наданого IHBI за фінансової підтримки ОАЕ, Італії, Болгарії, США, Ізраїлю та Китаю, а також залучення благодійних внесків. Міжнародне стажування проходило з 4 листопада по 30 грудня 2022 року. Мета стажування– підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки, набуття досвіду провадження науково-дослідної діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів, а також вдосконалення та набуття необхідних загальних і професійних практичних компетентностей.

Розробник Програми – International Historical Biographical Institute (Dubai - New York – Rome – Burgas - Jerusalem - Beijing). Керівник стажування: директор Міжнародної програми стажування, професор Річард Дженкінс. Обсяг Програми: 180 годин, або 6 кредитів ECTS.