Семінар для здобувачів вищої освіти на тему «Перинатальна психологія як один із витребуваних напрямків практичної діяльності психолога»

Березень 26, 2021

Юлія Олександрівна Бохонкова

В рамках роботи психологічного клубу кафедри психології та соціології продовжуємо серію семінарів, спрямованих на допомогу здобувачам вищої освіти – майбутнім психологам, сформувати індивідуальну освітню траєкторію, освоїти додаткові знання, сформувати професійні вміння та навички поза межами навчального процесу. Такі семінари, тренінги нам допомагають проводити наші випускники (стейкхолдери), які залишились у професії та вже багато чого вміють та на цьому не зупиняються, і яким є чим поділитись із здобувачами, які зараз здобувають фах психолога. 6 листопада 2020 року відбувся черговий семінар на тему «Перинатальна психологія як один із витребуваних напрямків практичної діяльності психолога». Велика дяка нашій випускниці Ірині Ріпуто (Гордіній), яка провела дуже цікаву зустріч та поділилась власними надбаннями, практичним досвідом у цьому напрямку.

Ірина Ріпуто (Гордіна), мешкає та працює за фахом у місті Орлеан (Франція). Випускниця спеціальності «Психологія» (кафедра психології) Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля 2007 року. Магістр психології, перинатальний психолог. Працювала у Луганському обласному центрі планування сім’ї, де отримала клінічний досвід. Протягом останніх 13ти років консультує дорослих людей з проблемами перинатального періоду. Предметом її практичних досліджень є психологічні причини репродуктивних проблем, зокрема, жіночого та чоловічого безпліддя. Супроводжує сімейні пари в перинатальному періоді - від зачаття до досягнення дитиною трирічного віку, надає психологічну підтримку при комплексній підготовці до допоміжних репродуктивних технологій.

Зустріч була дуже емоційною, насиченою, викликала багато запитань. Завдяки інтернет-технологіям ми завжди поряд один із одним. 

<object type="nested/pressable"></object>

<object type="nested/pressable"></object>