Співпраця з Туринським університетом

Лис. 26, 2023

Ірина Миколаївна Сілютіна

Доцентка кафедри політологічних та культурологічних студій Наталія Шелковая, яка одночасно є науковою дослідницею Туринського університету і перебуває зараз у Турині, зустрілася з директором департаменту філософії та педагогічних наук Туринського університету проф. Graziano Lingua.

2.jpg

Під час зустрічі обговорювалися питання спільних наукових інтересів, виконання Шелковою її наукової програми та можливість укладення договору про співпрацю між Східноукраїнським національним університетом ім. Володимира Даля і Туринським університетом. Проф. Graziano Lingua позитивно поставився до укладення умови між університетами і казав, що розпочне готувати документи Умови.

Після розмови з проф. Graziano Lingua Шелковая разом з її науковою кураторкою у Туринському університеті проф. Daniela Steila відвідала ректорський корпус Туринського університету, який був заснований у 1404 році.

3.jpg

 

У цей день студенти захищали дипломні роботи і багато студентів були у лаврових вінках, як знак успішного захисту дипломної роботи.

5.jpg