Далівка взяла участь у міжнародному тренінговому курсі в межах Erasmus+

Січ. 21, 2022

Наталія Миколаївна Рудницька

Студентка кафедри германо-романської філології та перекладу і кафедри економіки і підприємництва СНУ ім. Даля Анастасія Захарова взяла участь у міжнародному тренінговому курсі “Ignite the Rural Youth” (м. Балатонмальді, Угорщина), який було реалізовано у рамках програми ЄС Erasmus+.

Цілями та завданнями курсу були підвищення рівня інформованості молоді, яка проживає в регіонах, про можливості для неї, заохочення молодих людей стати трансформаційними лідерами та мобілізувати молодь у своїх громадах до активних дій, а також обміну своїми знаннями та досвідом, розширення можливостей для сільської молоді, розвитку громади, розвиток у молоді активної громадянської позиції.

У проєкті брали участь студенти та молоді громадські діячі з Македонії, Болгарії, Литви, Грузії та Вірменії. Разом молодь вивчала теоретичні матеріали щодо написання та презентації проектів, тренувалася у створенні проєкту з нуля та спілкуванні з потенційними спонсорами. Національна команда з представників кожної країни написала оригінальний проєкт для потенційного розвитку місцевої молоді та представила його міжнародним спеціалістам.

Інформація з сайту https://snu.edu.ua/dalivka-vzyala-uchast-u-mizhnarodnomu-treningovomu-kursi-v-mezhah-erasmus/