Далівки взяли участь у тренінговому курсі у Грузії за програмою Erasmus+

Гру. 14, 2021

Наталія Миколаївна Рудницька

Студентська молодь долучилася до міжнародного проєкту «Digital Storytelling for Youth Inclusion», який був реалізований у місті Бакуріані, Грузія.

Група молодіжних лідерок з числа студенток СНУ ім. В. Даля Єлизавета Тремполець, Анастасія Захарова та Ірма Берідзе, здобувачки вищої освіти кафедри економіки і підприємництва та кафедри германо-романської філології та перекладу, у колі молодих лідерів та лідерок з Вірменії, Італії, Туреччини, Франції, Молдови, Білорусі, Німеччини та Хорватії освоювали метод цифрового сторітелінгу, навчалися створювати відеоролики та вивчали, як використовувати даний метод на практиці у своїх місцевих громадах.

Окрім навчання та розваг з новими знайомими дівчата мали змогу відвідати визначні місця Грузії, скуштувати національну кухню, познайомитись з традиціями. Також кожного дня групи учасників тренінгу влаштовували національні вечори, де знайомили інших учасників з культурою, традиціями своєї батьківщини.

В цілому, студентки отримали купу вражень, нових знайомств, знань та навичок. На підтвердження розвитку своїх компетенцій під час заходу, учасниці отримали сертифікати Youthpass.

Нагадаємо, що цей тренінговий курс відбувся в межах програми Erasmus+ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Інформація з сайту https://snu.edu.ua/dalivky-vzyaly-uchast-u-treningovomu-kursi-u-gruziyi-za-programoyu-erasmus/