Американська професорка викладатиме студентам СНУ ім. В. Даля

Лют. 17, 2021

Наталія Миколаївна Рудницька

Відділ преси, освіти і культури посольства США запросив американську викладачку англійської мови професорку Сашу Джонсон-Коулман за програмою “Спеціаліст з викладання англійської мови, стипендіат програми Державного департаменту США (English Language Fellow Program)” викладати англійську мову в онлайн-форматі для студентів кафедри германо-романської філології та перекладу СНУ ім. В. Даля з 22 лютого по 31 травня 2021 року. Відбір кандидатів здійснювався Джорджтаунським університетом США. За цією програмою працюють досвідчені фахівці, які мають досвід викладання англійської мови як іноземної студентам з різних країн світу. Зазначена програма повністю фінансується урядом Сполучених Штатів Америки.

У рамках програми відбулася організаційна онлайн-зустріч, у якій взяли участь Тімоті Коллінз, регіональний директор програм з питань викладання англійської мови; Лілія Шило, помічниця аташе з питань культури посольства США; професорка Саша Джонсон-Коулман, викладачка англійської мови; професор Руслан Галгаш, проректор з науково-педагогічної роботи, економіки та розвитку; Олена Середіна, начальниця відділу міжнародних проєктів і програм; доцентка Наталія Рудницька, завідувачка кафедри германо-романської філології та перекладу; Ірина Афоніна та Альона Бовт – доцентки кафедри германо-романської філології та перекладу. Під час зустрічі учасники мали змогу познайомитись, висловити подяку одне одному за плідне співробітництво, а також обговорити деталі програми.

Згідно з умовами програми в обов’язки викладача входитиме проведення занять з англійської мови в онлайн-форматі для студентів, консультацій з методики викладання англійської мови для викладачів кафедри та керування розмовним клубом.

Інформація з сайту https://snu.edu.ua/amerykanska-profesorka-vykladatyme-studentam-snu-im-v-dalya/